Bună ziua tuturor. Eu și soția mea intenționăm să cumpărăm un apartament în Chișinău și am dori un sfat din partea dumneavoastră în acest sens. Care cartiere ale orașului sunt considerate cele mai atractive pentru cumpărarea unei locuințe? Ce agenții imobiliare sau platforme online să folosim atunci când căutăm apartamente în Chișinău?
Sfaturi pentru cumpărarea unui apartament
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-06-04 23:46:11
Bună ziua tuturor! Sunt din Chișinău și mi-ar plăcea să vă împărtășesc experiența mea. Dacă sunteți în căutarea unui apartament pentru a cumpăra, vă recomand să vă uitați la raioane precum Rîșcani și Buiucani. Acestea oferă o infrastructură bună și o locație convenabilă. Personal, am folosit platforma hometer pentru a căuta apartamente. Aceștia oferă o gamă largă de anunțuri de la proprietari și agenții imobiliare. Aș recomanda, de asemenea, să contactați persoane pe care le cunoașteți și să le întrebați despre experiențele sau recomandările lor. Mult succes în căutare și sper să găsiți apartamentul perfect în Chișinău!
Поделиться32023-06-05 11:18:02
Puteți contacta agențiile imobiliare locale pentru a găsi apartamente care să corespundă cerințelor dumneavoastră. Mult noroc în găsirea și cumpărarea apartamentului dorit!